In de media

Dankzij mijn expertises ben ik voor redacties een vraagbaak geworden. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik als expert geraadpleegd word door collega-journalisten. ‘Kun je op onze radiozender iets komen vertellen over de Audi-bende?’, ‘Ik wil graag een reportageserie maken voor Radio 1 over de ontwikkelingen binnen de automotive, op welke thema’s moet ik me richten? Wie kan ik voor elk thema benaderen en mag ik jou dan interviewen over de rol van vrouwen in het vermarkten van auto’s?’, ‘Waarom zijn de huizenprijzen op Sicilië zo laag?’, ‘Kun je voor ons publiek een selectie maken van je favoriete plekken in Rome?’

Zo vroeg Odiel Mennink zich tijdens het interview van FemmeFrontaal af hoe ik in de automotive terecht ben gekomen en wat voor auto ik nou eigenlijk zelf rijd. Twee vragen die ik overigens bijna wekelijks krijg, gezien vrouwen en auto’s nog steeds als een opmerkelijke combinatie wordt gezien…

En vroeg verslaggever Martijn Grimmius van Radio 1 of ik hem bij een reportageserie over de automotive wilde helpen en of hij me mocht interviewen.